Werkwijze

Aangenaam anders

U bent ons op het spoor gekomen en hebt zich goed geïnformeerd. Weloverwogen neemt u de stap: u gaat investeren in een vastgoedproject dat door ons wordt beheerd. Heel welkom! We leggen u graag uit welke stappen er nu volgen op weg naar een mooi rendement en een succesvolle investering of belegging.

We verklappen u alvast, met ons in zee gaan is een beleving die ‘aangenaam anders’ zal zijn. Het is een beleving die gepaard gaat met doeltreffend overleg waarbij we met elkaar tot heldere afspraken komen. Aangenaam en anders.

Welke stappen doorlopen we met u?


Stap 1

We maken kennis

U hebt ons ontdekt en besluit contact met ons op te nemen. We maken een afspraak op een sfeervolle, informele plaats waar we elkaar beter leren kennen. U vertelt ons meer over uw wensen en over het soort investering dat u zoekt. Wij leggen u uit hoe we te werk gaan en wat u van ons mag verwachten.

Contacteer ons

Stap 2

We presenteren u een voorstel op maat

Op basis van ons eerste gesprek hebben we voor u een mooi aanbod uitgewerkt. Dat voorstel op maat van uw behoeften en budget stellen we u graag persoonlijk voor.


Stap 3

We sluiten een verbintenis

Als u overtuigd bent van ons voorstel komen we samen om onze afspraken op papier te zetten. We gaan een verbintenis met elkaar aan en zorgen ervoor dat alles klaar en helder is voordat u tekent. Proficiat met uw investering!


Stap 4

We houden u op de hoogte

Uw project krijgt vorm en natuurlijk brengen we u regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We vinden het belangrijk dat u mee bent in dit proces en u kunt genieten van de vorderingen van uw investeringsproject. Want ook dat is een beleving. Ondertussen blijven we altijd beschikbaar voor uw vragen.


Stap 5

We eindigen met een toost

Het is onze ambitie dat u op het einde van ons traject tevreden terugblikt. Dat is voor ons goud waard. Om onze samenwerking mooi af te ronden, overlopen we met u de resultaten en het rendement. We eindigen met een toost op een succesvolle samenwerking en sterk resultaat.

REFERENTIES
een toost op de afloop van een succesvolle investering

Klaar voor een ‘aangenaam anders’-beleving met ons?We hopen snel van u te horen.


    Naam

    E-mail

    Bericht

    Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

    info@bellings-symens.be+32 (0) 496 24 04 85