Referenties

Ontdek onze projecten

Hier vindt u onze referenties terug. Weldoordachte en hoogkwalitatieve projecten met aandacht voor afwerking.

Frans Massystraat 11

KantoorgebouwHasselt

Een uniek gebouw met 5 verdiepingen; 3 kantoren en 2 loften. Het pand heeft een strategische, goede ligging in de stationsbuurt van Hasselt.

Brustem-Dorp 96

De Winning

De Winning is een stijlvol en luxueus wooncomplex in het centrum van Brustem met 8 luxeappartementen van verschillende grootte.

Trierstraat, Brussel

Kantoorgebouw met appartementen

In de Europese wijk in Brussel, het hart van de Europese Unie, hebben wij een ruim kantoorgebouw gerealiseerd van maar liefst 7000 m². De bovenverdiepingen bestaan uit 13 appartementen. Ondergronds zijn er 79 parkeerplaatsen.

Frans Massystraat 21

Perron 21

Perron 21 is een uniek renovatieproject op maat voor studenten. We liggen hier op een steenworp van het trein- en busstation te Hasselt. De 29 ruime studentenstudio’s en -koten zijn modern, strak en open gebouwd. Grote gemeenschappelijke (binnen)ruimtes verbinden de verschillende koten en geven er zo een gemeenschappelijk kader aan het geheel.

Borgloon

De Klee

Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht. Maar toch dichtbij de verbindingsweg Tongeren – St Truiden.
BEN 30 is standaard, waardoor de 14 luxe appartementen energie besparend zijn en zelfs bijna energie neutraal.

Hedendaagse woonwijk - Hasselt

Wonen achter de bomen

Een unieke locatie: op de rand van een prachtig, uitgestrekt natuurgebied, in de buurt van het bruisende stadscentrum van Hasselt.
Veel ruimte, licht en hoogwaardige materialen.

Kroonstraat Borgloon

Nieuwland

Nieuwbouwproject in het centrum van Borgloon. De residentie ligt op 50 meter van het marktplein, maar is rustig gelegen. Er zijn 3 appartementen gebouwd met op de gelijkvloers een kantoor.

Graag een vrijblijvende kennismaking?

Onze ervaring, vakkennis, transparantie, betrokkenheid en neus voor opportuniteiten vormen samen met ons uitgebreide netwerk uw garantie op een succesvolle samenwerking.

Maak kennis met ons